School Days Ep. 12

Există vorba aceea, „între două nu te plouă dar nici bine nu îți e”. Cred că această vorbă descrie bine episodul de astăzi. Cum vi s-a părut seria?

Vreau să vă spun că acțiunea este mult mai bine desfășurată în visual novel (School Days HQ). Acolo, pot fi găsite atât finaluri fericite dar și unele mai puțin fericite. În joc, Makoto chiar poate fi și o persoană decentă în funcție de alegerile pe care le faceți. De asemenea, acel visual novel mai are un spin off numit Shiny Days, unde Sekai cam dispare din peisaj, iar personajul principal este Kiyoura.

Cum am mai spus și în comentarii, creatorii au ales acest final pentru a atrage atenția, dar și pentru a crea un fel de satiră la genurile harem/hentai. Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui încercate și sursele de inspirație ale jocului.

Am ajuns la final de drum și cu această poveste însă mai există vreo 2 OVA și o manga cu un final diferit. Aș vrea să știu dacă ați fi interesați să le traduc? Lăsați-mi un comentariu cu doleanțele voastre.

Dacă mai sunt pe persoane pe aici care au jucat visual novelul, îi invit aici să-și exprime părerile.

În încheiere, doresc să le mulțumesc colegilor mei Ari și Bing021 pentru că și-au oferit priceperea și ajutorul în realizarea acestei serii.

School Days Ep. 12 rosub
School Days
Traducere: Encoding: Typesetting: Verificare:
Vizionări: 850
Postat de
Miercuri, 14 noiembrie 2018

Se verifică...

Loading...

School Days Ep. 12 rosub

School Days Ep. 12 în română

School Days Ep. 12 tradus

School Days Ep. 12 subtitrat

Lasă un comentariu! sau...

Dacă nu lași comentarii relevante, îți vor fi șterse și vei pierde puncte.
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
35
27
18

Encoding
38
34
23

Editare
1

Verificare
61
39
17

Hall of fame
Page generated in 0,0284 seconds.